Mikrolistki rzodkwi – Daikon Green (Raphanus sativus) Nasiona
Zielona rzodkiew daikon to aromatyczne i wartościowe warzywo, często stosowane jako dekoracja w kuchni japońskiej. Mikroliście mają intensywny, lekko ostry, cytrusowy smak i bogatsze składniki odżywcze. Siej nasiona gęsto w sadzarniku i ścinaj kiełki po ok. tygodniu. Pasują do azjatyckich potraw na surowo i na ciepło.
| Kup 3 jednostki | 5% Zniżka |
| Kup 5 jednostki | 10% Zniżka |
| Kup 10 jednostki | 15% Zniżka |
| Dla kogo odpowiednie | Wewnątrz |
|---|---|
| Rodzaj rośliny | Warzywo |
| Lokalizacja | W doniczce |
| Głębokość siewu | Rozproszenie |
| Okres wysiewu pod szkłem | Styczeń, Luty, Marzec, Kwiecień, Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, Październik, Listopad, grudzień |
| Okres zbiorów | Styczeń, Luty, Marzec, Kwiecień, Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, październik, Listopad, Grudzień |
| Zastosowania | Produkt spożywczy |
| Trujące | Nie |
| Długość życia | Roczny |
| Gotowe w: | 1 tydzień |
Więcej informacji o tym produkcie:
Lecker
Mein Favorit der Microgreens
une touche de vitamines corsées sur vos plats !
ces petites pousses si vitaminées ajoutent une touche corsée bienvenue et agréablement déroutante à vos plats quotidiens ! Enjoy !
