Nasiona mikroliści kopru włoskiego (Foeniculum vulgare)
Mikrolistki kopru włoskiego mają delikatnie pieprzny, łagodny i lekko słodki smak. Kiełkują w 7–14 dni, a po ok. 2 tygodniach listki nadają się do zbioru. Lubią dużo światła, ciepło i stale lekko wilgotne podłoże — rosną szybko i obficie. Wypróbuj je w kuchni!
| Kup 3 jednostki | 5% Zniżka |
| Kup 5 jednostki | 10% Zniżka |
| Kup 10 jednostki | 15% Zniżka |
| Nazwa botaniczna | Koper włoski (Foeniculum vulgare) |
|---|---|
| Dla kogo odpowiednie | Wewnątrz |
| Rodzaj rośliny | Warzywo |
| Lokalizacja | W doniczce |
| Głębokość siewu | Rozproszenie |
| Okres wysiewu pod szkłem | Styczeń, Luty, Marzec, Kwiecień, Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, Październik, Listopad, grudzień |
| Okres zbiorów | Styczeń, Luty, Marzec, Kwiecień, Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, październik, Listopad, Grudzień |
| Zastosowania | Produkt spożywczy |
| Trujące | Nie |
| Długość życia | Roczny |
| Gotowe w: | 2 tygodnie |
Więcej informacji o tym produkcie:
Au top
Très bon 🩵
A-L J
un petit air de meditérrannée !
Des graines boosters qui grandissent super vite pour donner vitamines et une pointe exotique à vos salades !
Best lekker eigenlijk
Ben sinds een paar maanden voor het eerst micro greens aan het proberen en moet zeggen dat dit verrassend lekker smaakt =)
